2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ DUYURUSU

ALİRIZABEY İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ VE SÖZLEŞMESİ İŞİ DUYURUSUDUR

1. 1.       ŞARTNAMENİN VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARDA ALINACAĞI

Taşıma işi için hazırlanan ve ekleri okul müdürlüğümüzden 31/08/2023-07/09/2023 tarihleri arasında mesai günlerinde ve mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak istekli taşımacılar tarafından alınabilecektir.

1. 2.       SERVİS ARACI TESPİTİ İŞİNİN YAPILMA YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Okulumuz öğrencileri için okul servis araçlarının belirlenmesinin tespiti 07/09/2023 Perşembe günü saat 13.00’da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

1. 3.       OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenen belgeler şunlardır:

1. Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi.
  2. Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması için yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
  3. Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret ve sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
  4. Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişiler adına, tüzel kişilerde üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler.
  5. Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu.
  6. Taşıma işinde kullanılacak araçların OKUL SERVİS ARAÇLARI yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri.
  7. Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi.

EVRAKLARIN KOMİSYONA TESLİMİ

İstekliler, ilanda belirtilen servis taşıma işi için istenen evrakları 06/09/2023 17.00’a kadar komisyona teslim eder.

Taşımacıyı tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alınamaz.

.

Yayın: 12.09.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 10:50 - Görüntülenme: 74