Mehmet TURAN - Okul Müdürü

1971 yılı Erzurum´da doğdu. İlkokulu, Erzurum´da,  Hafızlığını, Bursa İsmail Hakkı Kur’an Kursunda (Tekke) ; Ortaokul ve Liseyi, Bursa Merkez İmam-Hatip Lisesinde yatılı olarak okudu. Daha sonra da Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

Erzurum, Muş ve Bursa’da çeşitli okullarda; Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu. Yaptığı görevler esnasında başarılı çalışmalarından dolayı Teşekkür, Başarı, Takdir ve Aylıkla Ödüllendirme Belgeleriyle ödüllendirildi.

Bursa İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kestel Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdürlük yaptı. 20.06.2022 Tarihinden Bursa Yıldırım Alirızabey İlkokuluna Müdür olarak atandı.. Evli ve üç çocuk babasıdır.