Alirızabey İlkokulu

Adres
ERTUĞRULGAZİ MAH. ERTUĞRULGAZİ CAD. OKUL BLOK NO: 13 İÇ KAPI NO: 1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Biz, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, düşünüp sorgulayabilen ve kendine güvenen; Türk Milleti´nin millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, yaşayan ve yaşatan; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Atatürk İlke ve İnkılâplarını özümseyen; girişimcilik ruhu ve gücü yüksek, gelişime, olumlu değişimlere açık bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
1.Okulumuzda, yapılandırmacı bir anlayışla öğrenmeyi öğrenme, öğrenilenlerden yeni bilgiler üretme temel ihtiyaç olarak kabul edilmiştir. 2.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme ve kendisini ifade etmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilir ve güvenir. 3.Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine be birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın, paylaşımcı öğrenmenin önemine inanırlar. 4.Okulumuzda bütün çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olurlar; doğruları doğru yer ve zamanda doğru olarak yaptıklarında alacakları cevaptan emin olurlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmaz. 5.Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için azamî gayret gösterir. 6.Okulumuz çalışanları birbirlerinin rakipleri değil bütünleyicileri oldukları bilinciyle toplam kalite yönetimi esaslarını uygularlar.
Doğalgaz Kalorifer
Ertuğrulgazi Minibüsleri ve Siteler Belediye Otobüsleri