OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ANKARA GEZİSİ

Alirızabey İlkokulu  olarak, bizler  öğrencilerimizin sosyal açıdan gelişimlerini okul gezilerimizle destekliyoruz. Öğrencilerimize yönelik aktivite içerikli , sosyal ve kültürel gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Milli mücadele cephelerindeki gelişmeleri kavramak. Kurtuluş Savaşı hazırlık dönemi olaylarını ve gelişmeleri yerinde görmek amacıyla Ankara’ya gezi düzenledik. Yaptığımız Ankara gezisi ile öğrencilerimiz, Milli mücadele cephelerindeki gelişmeleri öğrenmiş. Kurtuluş Savaşı hazırlık dönemi olaylarını ve gelişmeler hakkında bilgi edinmişlerdir. MTA müzesinde fosil örneklerini incelemiş ve elektriğin üretimi ile dağıtımı hakkında bilgi edinmişlerdir.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK..

Nis

Okulumuz 3/A Sınıfı Öğrencilerinden Eslem Afra ÖZDEMİR hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABUL YILDÖNÜMÜNÜ

OKULUMUZDA DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA;

3.Sınıflarda 3/F sınıfından Cihangir YILDIRIM, 4.sınıflarda 4/B sınıfından Defne Duru DEMİR isimli öğrenciler 1. Olarak seçilmişlerdir.

ASRIN FELAKETİNİN BİRİNCİ YILI..

Asrın Felaketinin birinci yılında Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizle Deprem Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Deprem öncesi, deprem adında ve deprem sonrasında alınması gereken tedbirler anlatıldı.

Ock

Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizle 2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Heyecanını Birlikte yaşadık..

OKULUMUZDA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Kas

OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞREMENLER GÜNÜ

1- Okul Aile Birliğimizce Günün Anlam ve Önemine Uygun süsleme yapıldı.

2- Öğrenci ve Öğretmenlerimizle 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri yapıldı.

3- Emekli olan idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı davet ettik.

3- Okul idaresi olarak öğretmenlerimize ikramlarda bulunduk.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85.Yıl dönümünde Saygıyla Andık..

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

08.10.2023 Tarihinde Okulumuz Okul Bahçesinde yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında, Okul Aile Birliği Başkanımız Songül GÖKÇE ve ekibi tekrar yönetim Kurula seçilmişlerdir. Songül Hanım ve Ekibine başarılar diliyoruz.

İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK..

1-Okul Müdürümüz Mehmet TURAN'ın Öğretmen, Veli ve Öğrencilere yönelik açılış konuşması,

2-Sene başı okul kurallarının hatırlatılması,

3-istiklal Marşı Töreni ile yeni Eğitim-Öğretim Yılına sevinçle ve coşkuyla başladık.